Post by tecodepanel on Mar 6, 2022 11:41:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code απεριόριστους πόντους ▞▞▞
▞▞▞ Farm Heroes Saga 2022 version ▞▞▞
Ανεπαναληπτη
Καλό αλλά κολλάει απίστευτα, σχεδόν αδύνατο να παιξεις
Πάρα πολύ καλό με ηρεμεί πάρα πολύ και δυνάει και πολλές βοήθειες
Το 123 cropsie μου συνεχίζει να μηδενίζεται. Λένε ότι το διόρθωσαν, αλλά δεν φαίνεται ότι έκαναν τίποτα γιατί εξακολουθεί να είναι μπερδεμένο.
Φοβερός!! Αγαπήστε τις συνεχείς νέες προκλήσεις με κάθε νέο επίπεδο. Πολύ πλάκα. Είμαι εθισμένος στο παιχνίδι. 😉
Με πετάει συνέχεια εξω καντε κατι
Farm Heroes Saga Priložnostne bfgj
Αργό, βαρετό και ανούσιο.
Αγόρασα τα μπλοκ χρυσού για να μπορώ να πάρω τις επιπλέον κινήσεις και τώρα λέει δεν μπορώ να αγοράσω τι συμβαίνει με αυτό;;; Θα ήθελα επιστροφή χρημάτων ή θα μπορέσω να κάνω την αγορά μου μέχρι τότε θα αφήσω 1 αστέρι. Διορθώστε το ή είναι απλώς μια απάτη, ώστε οι παίκτες να αγοράσουν τις ράβδους χρυσού;;;
Καλησπέρα! Στο παιχνίδι με εδείνε κάποια δώρα από βιντεάκια. Έκανα το λάθος να αγοράσω τον κουμπαρά για να πάρω τα χρυσα..από τότε δεν με ξανά έδωσε βιντεάκι!!! Δεν θα ξανά δώσει ποτέ;;;
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν θα με αφήσει να μαζεύω φασόλια κάθε μέρα και για την περασμένη εβδομάδα, δεν θα με αφήσει να παίξω...τι συμβαίνει;;;;;;;; μου πήρε 14 πόντους και δεν με άφησε καν να παίξω!!!
Εθιστικό και προκλητικό! Πολλά περιττά κινούμενα σχέδια κατά καιρούς. Το αγαπημένο μου παιχνίδι όμως! Δεν θα σταματήσει να μου ζητάει να βαθμολογήσω το παιχνίδι - το έχω κάνει 3 φορές 🤣 Αυτό είναι ενοχλητικό. Επομένως, προγραμματιστές, αν τα διαβάσετε αυτά, σταματήστε το 🤣 Και πάλι για τη βαθμολογία. Τι;! 😳 Βαθμολογήστε ξανά;;;! Για την αγάπη του Θεού...κάποιος να κάνει αυτά τα ζώα να σταματήσουν να ζητιανεύουν για βαθμολογίες!!! 😳🙄 Είμαι έτοιμος να καταρρίψω ξανά τη βαθμολογία μου, καθώς ΑΚΟΜΑ μου ζητείται βαθμολογία. Έχω χάσει το μέτρημα ΓΙΑΤΙ δεν θα είναι STAAAAAHPP;;; ...🙄...ακόμα...
Το παιχνίδι παγώνει συνεχώς με την τελευταία ενημέρωση. Έχω χάσει πολλές ζωές και φασόλια. Πολύ απογοητευμένος!
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. 7 χρόνια τώρα στο Επίπεδο 3723 και συνεχίζετε δυνατά απολαμβάνοντας πάντα τις δυνατότητες λαμβάνοντας ένα μπόνους στην αρχή κάθε παιχνιδιού. Μου αρέσει επίσης η νέα δυνατότητα να λαμβάνω επιπλέον μπόνους παρακολουθώντας διαφημίσεις. Χαίρομαι που το τρακτέρ ανοίγει λουλούδια και πολλά άλλα. Μου αρέσει το νέο χαρακτηριστικό των επιπλέον στροφών κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Μου αρέσουν τα επιπλέον παιχνίδια μπόνους που σου δίνουν περισσότερα μπόνους. Προτρέπω όλους να παίξουν αυτό το παιχνίδι. Παρακαλώ κρατήστε τις κινήσεις μπόνους στις 5, αυτές με βοήθησαν να κερδίσω περισσότερα παιχνίδια.
Άλλαξα την κριτική μου. Τα παιχνίδια γίνονται γελοία δύσκολα, οπότε θα πρέπει να αγοράσετε περισσότερες ζωές ή ενισχυτές. Υπάρχουν οδοφράγματα που πρέπει είτε να περιμένετε 3+ ημέρες είτε να πληρώσετε για να τα ξεπεράσετε. Φεύγω στο επίπεδο 1266. Δεν έχει πλάκα πια. Συνιστώ να μην ξεκινήσετε καν. Αυτά τα παιχνίδια King θα σας ρουφήξουν και θα σας κλέψουν τον χρόνο και τα $ σας.
Τι υπέροχο παιχνίδι. Απίστευτα γραφικά και διασκεδαστικά. Εύκολη λήψη και κάθε περιπέτεια έχει μια δύσκολη αποστολή, αλλά ανταμοιβές που σας βοηθούν να προχωρήσετε στα πιο δύσκολα επίπεδα
Farm Heroes Saga Priložnostne bfgj
Σου δινει βοηθειες και μετα δεν κερδιζεις με τιποτα μεχρι να στα φανε ολα ...ελεος πια παιχνιδι ειναι οχι διαγωνισμος κ οταν κερδιζουμε φασολια σε κολανε σε ενα level 3 μερες μεχρι να στα φανε κ αυτα
Μου αρέσει να παίζω το παιχνίδι, αλλά δεν μου αρέσει το κομμάτι της χρέωσης. Αν αγοράσω πίσω με πλάτη, ο Bill είμαι εγώ, αλλά δεν έχω τις επιπλέον κινήσεις. Μου συμβαίνει συνέχεια.
Το "Hero mode" είναι ένα απολύτως εξοργιστικό χάσιμο χρόνου. Είδα μια ανάρτηση σχετικά με τη δοκιμή μιας δυνατότητας παράβλεψης, αλλά δεν την έχω και με κάνει να μισώ το παιχνίδι.
Διάβασα όλες τις κριτικές εγκατάστασης veggie και εγκατέστησα για να ακούσω σε ποιους χαριτωμένους θορύβους αναφέρονταν. Τώρα ξέρω. Εθισμένος. Έχω κάνει άμεσο led πάνω από $10 και διασκέδασα τόσο πολύ. Τα υπέροχα γραφικά και τα παζλ είναι επίσης πραγματικά διασκεδαστικά. Μεγάλη ομάδα ανάπτυξης👍
Πολύ καλό παιχνίδι. Πραγματικά αστείο και ενδιαφέρον
Έχω αυτό το παιχνίδι στο τηλέφωνό μου εδώ και 4 χρόνια. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια όταν βγαίνω έξω και κολλάς σε αναμονή, είναι πολύ καλός χρόνος
έχω τελειώσει τις πίστες θα φτιάξετε κι άλλες;
Farm Heroes Saga Priložnostne oqbn
Δεν ανοιγει μετα την τελευταια ενημερωση!!!!!
Πολη καλη
δεν είμαι χαρούμενος, μου άρεσε αυτό το παιχνίδι για πολύ καιρό, τώρα για κάποιο περίεργο λόγο, κάθε φορά που ξεκινάω ένα νέο παιχνίδι παγώνει, με αποτέλεσμα να χάνω την ευκαιρία και τα βραβεία μου.
Farm Heroes Saga Priložnostne oqbn
Αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα. Όταν δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσετε βίντεο για επιπλέον κινήσεις μετά το 1ο βίντεο, δεν μπορείτε πλέον να παρακολουθήσετε. Λέει ότι έχω χάσει τη σύνδεση. Και δεν έχω χάσει τη σύνδεση. Αυτό το κάνω εδώ και 2 μέρες.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και χαριτωμένο, αλλά όταν τα επίπεδα πρέπει να παίζονται επανειλημμένα, όπως 30+x, επειδή ο αλγόριθμος έχει ρυθμιστεί τόσο τυχαία ώστε να μην σας αφήνει να περάσετε ένα επίπεδο, απαιτώντας μόνο τύχη, καμία ικανότητα, γίνεται ενοχλητικό και παίρνει το διασκέδαση έξω από αυτό.
Λατρεύω το παιχνίδι, ωστόσο γίνεται πολύ απογοητευτικό όταν το χρησιμοποιείτε ως μέσο κατά του στρες και χρειάζονται 4 ημέρες, όλο το χρυσό και όλα τα πλεονεκτήματα που έχετε κερδίσει για να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο. Δύσκολο να μην έχεις άγχος και από αυτό!!
Αρκετά τυπικό παιχνίδι swap/match 3, εκτός από το ότι μπορεί να περάσετε 10 λεπτά πατώντας το κουμπί αναπαραγωγής για να προσπαθήσετε να παίξετε το τελευταίο σας επίπεδο, ενώ απλώς φορτώνει ξανά την ίδια οθόνη ξανά και ξανά, χωρίς να σας αφήνει ποτέ να μπείτε στο επίπεδο, ώστε να μπορείτε" ούτε καν να παίξεις. Κάπως άσκοπο, συνεχίζει να συμβαίνει. Όλες οι συνήθεις μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων δεν έχουν κανένα αντίκτυπο.
σε πολλές διακοπές ενώ παίζετε αυτό το παιχνίδι. χρειάζεται πολύς χρόνος για να επιστρέψετε στο παιχνίδι γιατί θέλουν να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση 2 ή 3 φορές πριν μπορέσετε να παίξετε ξανά το παιχνίδι.
Πολύ διασκεδαστικό όπως η πρόκληση. Είναι πολύ προκλητικό. σούπερ διασκέδαση σε αυτούς τους καιρούς.😊 Λατρεύω την πρόκληση. Κρατάει το μυαλό μου σε σκέψη. Increditable.διασκεδάζοντας. Υπέροχο δεν φτάνει. Ναι υπέροχο, μου αρέσει να παίζω. γίνομαι λίγο πιο σκληρός και προκλητικός να διασκεδάζω διασκεδαστική διασκέδαση Πολύ διασκεδαστικό. Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Μου αρέσει να παίζω.διασκεδαστική διασκέδαση καλύτερα από ποτέ συναρπαστική και προκλητική. Απολαυστική διασκέδαση και συναρπαστική. Οι προκλήσεις γίνονται πιο δύσκολες. Τι έκπληξη Τι επίπεδο βρίσκετε σπόρους χόρτου. διασκεδάζοντας
Τα περισσότερα επίπεδα είναι αδύνατο να περάσουν χωρίς ενισχυτές ή χρήματα. Πολύ απογοητευτικό να παίζεις. Πάω να το διαγράψω. Πάρα πολύ απογοήτευση για ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είναι διασκεδαστικό!
Πολύ καλό! Είμαι παλιός παίκτης!
Κάθε φορά που πηγαίνω σε ένα βίντεο για να κερδίσω επιπλέον κινήσεις, τελειώνει το παιχνίδι μου! Τόσο πολύ απογοητευτικό!
Το λατρεύω, αλλά ανακάλυψα καθώς προχωράω πολλά αντικείμενα που αναζητούνται για να ταιριάζουν είναι μυστηριώδη όχι στον πίνακα παιχνιδιού. Ύπουλοι άνθρωποι! Θέλετε να αγοράσουμε $$$ περισσότερο χρόνο. Σούπερ εύχρηστο στην 1η και μετά γίνεται πιο δύσκολο. Το λατρεύω!
Telja
Μου αρέσει το παιχνίδι και τα γραφικά, αλλά κολλάει συχνά στην αρχή ενός επιπέδου (παίρνοντας μια από τις ζωές μου όταν επανεκκινώ το παιχνίδι) που αφαιρεί πολλή από τη χαρά του παιχνιδιού!
Monster Legends Стратегије nxr
Διασκεδάστε μέχρι να φτάσετε αρκετά μακριά ώστε να απαιτούνται "εργαλεία". Σχεδιασμένο για να σας αναγκάσει να ξοδέψετε χρήματα για να προχωρήσετε
Δυστυχώς έκανα το λάθος και αγόρασα κάποια βοήθεια πριν ένα μήνα και έκτοτε σταμάτησε να μου δίνει έξτρα κινήσεις . Κρίμα ....... Κάτι πρέπει να γίνει να διορθωθεί.............
σούπερ κουλ παιχνίδι. μεγάλος σπατάλη χρόνου. το μόνο πράγμα που με σκοτώνει είναι πόσα πράγματα εμφανίζονται στο παιχνίδι. όχι διαφημίσεις αλλά μέρη του παιχνιδιού. και απλώς το κάνω συνεχώς κλικ για να μπορώ να παίξω. φαίνεται ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος από όσο θα έπρεπε για να ανοίξει το παιχνίδι και να αρχίσει να παίζει το παιχνίδι. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό. Θέλω να ανοίξω ένα παιχνίδι και να παίξω όπως κάθε άλλο παιχνίδι.
Πολύ δύσκολα επίπεδα, όχι αρκετές κινήσεις.. δύσκολες χωρίς λόγο.. Συλλέξτε 250 αντικείμενα με μόνο 10 κινήσεις.. σε αυτά τα χρονόμετρα που εκρήγνυνται .αυτό είναι γελοίο .απεγκατάσταση ξανά
Γιατί κολλάει συνέχεια δεν ξέρω